dissabte, 2 d’octubre del 2010

Voluntaris acte Lluis Companys el 17/10/2010 a Montjuïc



Benvolgut, benvolguda,

El diumenge 17 d'octubre, al migdia, es farà un molt important i emotiu acte al Castell de Montjuïc, a Barcelona, que creiem que cap catalanista no es voldrà perdre. Una massa coral de 400 cantants, liderada per l'Orfeó Català, cantarà el Cant de la Senyera en honor a Lluís Companys just en el 70è aniversari del seu afusellament i en el 150 aniversari del naixement de Joan Maragall, autor de la lletra del Cant de la Senyera. Aquest acte es preveu que sigui massiu i té el suport dels ex-presidents Pujol i Maragall i de 40 condecorats/des amb la Creu de Sant Jordi. L'acte també vol recuperar la col.locació d'una gran senyera catalana al Castell de Montjuïc tal com la va col.locar Lluís Companys, acompanyat d'una multitud de ciutadans, a les darreries d'agost de 1936. La Comissió de la Dignitat, que és l'organitzadora d'aquest acte, està buscant 50 voluntaris/voluntàries per ajudar a portar l'acte perquè sigui un gran èxit. I voldríem que ens hi ajudessis si us plau.

Si podeu/voleu ser-hi voluntaris/voluntàries (de 9am a 2pm dia 17 d'octubre), retorneu-nos aquest missatge amb el vostre:

Nom: ......................................... Adreça electrònica: ................................................ i Telèfon: ..........................................

Moltes gràcies!

A més a més us volem informar que després dels actes de record a Companys realitzats per la Comissió de la Dignitat a La Baule (Bretanya, 13.8.2010) i Madrid (Puerta del Sol, 18.9.2010) -ambdós molt exitosos i amb força ressò mediàtic- el mateix dia 15 d'octubre (divendres) que marquen els 70 anys exactes des de l'assassinat de Companys, també es farà un concert -unes exèquies laïques precisament- en honor al president a l'Església de Sant Agustí de Barcelona (Carrer Hospital, prop del Teatre Romea), on s'hi cantarà el Rèquiem de Mozart i on l'historiador Hilari Raguer hi farà un parlament. També ens caldrien voluntaris per a ajudar a fer aquest acte entre 5 pm i 10pm d'aquell mateix dia. Moltes gràcies.

Comissió de la Dignitat
625370661- 665727329

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada