dimecres, 26 de gener del 2011

sopar-homenatge als esparreguerins supervivents de la lleva del biberó‏

Comissió 14 d'Abril

Des de la C14A hem montat un sopar-homenatge als supervivents de la Lleva del Bibieró esparreguerins, els convidariem a sopar i els hi fariem entrega d'una placa commemorativa a cadascú.

Es tracta d'anar a sopar el dia 11 de febrer del 2011 al restaurant Montserrat (Avda. Francesc Macià nº85 d'Esparreguera).

La cosa va així:

el sopar sería a les 9 del vespre (doreta, ja que són gent gran), el preu és de 16€, més la part proporcional del sopar dels excombatents i la part proporcional de les plaques, cosa que vol dir que tocarem a 25€ per persona aproximadament, en cas de donar-se cap canvi us ho fariem saber. Si esteu interessats i voleu confirmar la vostra assistència respongue-ho a la nostra adreça de correu electrònica que és la següent: c14abril@gmail.com  dient la quantitat de persones que seriau ja que hem de dir-ho al restaurant com a molt maxim entre el 24 de gener i el 28 de gener.

ANIMEU-VOS!!! S'HO MEREIXEN, VAN ANAR A LA GUERRA MOLT JOVENETS PER DEFENSAR LA LLIBERTAT, LA NOSTRA LLIBERTAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SALUT!

Comissió 14 d'Abril

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada