dilluns, 20 de febrer del 2012

Jornada sobre la recuperació de la memòria històrica d’homosexuals i transsexuals

Butlletins del Memorial Democràtic
Dimarts, 21 de febrer de 2012, a partir de les 17.00 h
Sala de Graus de la Facultat de Dret
Av. Diagonal, 684. Barcelona

Inauguració de l’exposició ‘1930-1980. El Dorado’
Dimecres, 22 de febrer de 2012
Del 22 de febrer al 8 de març
Vestíbul de la Facultat de Dret. Barcelona

La jornada, que té lloc el 21 de febrer, vol conscienciar sobre la repressió que van patir els homosexuals i els transsexuals durant la dictadura franquista.

Hi participaran els professors Carlos Villagrasa, Nadia Aroca i David Bondia; Jordi Petit, president d’honor de la Coordinadora Gai Lesbiana i l’escriptora i periodista Carme Pollina. En el marc de les jornades, es projectarà el documental Homosexuals i transsexuals: els altres represaliats del franquisme, produït pel Grup d’Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals (GAG). La inauguració anirà a càrrec de Jordi Palou-Loverdos, director del Memorial Democràtic, Antonio Madrid secretari de la Facultat de Dret i coordinador del Projecte Dret al Dret de la Universitat de Barcelona, i José Benito, president del Grup d’Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals (GAG).

El 22 de febrer s’inaugura, al vestíbul de la mateixa Facultat, la mostra 1930-1980 El Dorado. Aquesta exposició, formada per vuit plafons, ofereix una visió general de la lluita per aconseguir drets de gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals.


Organitzadors
Grup d’Amics Gais, Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals (GAG) i Universitat de Barcelona amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, el Memorial Democràtic i l’Asociación para la Defensa de los Derechos de la Infancia y la Adolescencia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada