dilluns, 1 d’octubre del 2012

Acte "Veritats amargues" presentació de la revista "El genocidi franquista a Extremadura"

 
El dissabte dia 6 d'octubre a les 18,30 hores presentarem al Patronat Cultural i Recreatiu de Cornellà de Llobregat (Jacint Verdaguer 52) l'acte "Veritats amargues" dedicat Íntegrament al  genocidi franquista a Extremadura per ser una de les regions més castigades per la revolta feixista contra la legalitat de la II República espanyola. A la nostra comarca hi ha un 10% d'extremenys i els seus descendents que la gran majoria van haver d'emigrar a Catalunya per raons econòmiques i polítiques i que encara conserven el record d'algun familiar represaliat. El desenvolupament de l'acte és el següent:
La presentació de l'acte anirà a càrrec d'Agustina Merino Tena. Catedràtica de Geografia i Història d'Educació Secundària. Membre de la Junta Directiva de l'AMHDBLL.
Conferència presentació de la revista "El genocidi franquista a Extremadura" a càrrec del destacat Doctor en Història Francisco Espinosa Maestre.
Actuació del cantautor extremeny Manuel Cobos.
Cerrrará l'acte Antonio Balmón Arévalo, alcalde de Cornellà de Llobregat.
 
Preu de l'entrada 5 euros
Les entrades seran reservades, per telèfon o email, per rigorós ordre de petició i abonades a l'entrada del Patronat. Venda a taquilla del teatre una hora abans 17,30 hores.

Telèfons, correu electrònic d'informació i vendes d'entrades:
Paco Ruiz (President) 93.375 45 05 pacoruizacevedo@telefonica.net
Eliseo Sanabria (Vicepresident) 93.376 20 11 eliseosanabria@telefonica.net
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada