dissabte, 22 de setembre del 2012

“La Presó Invisible”: Mostra de cinema documental sobre la presó de dones de Les Corts (1936-1955)

Bloc de la Biblioteca del Pavelló de la República 18/9/12
Us volem anunciar la mostra de cinema documental relacionada amb la desapareguda presó provincial de Les Corts que s’ha convocat per als dies 27 de setembre i 4 d’octubre al centre cívic del mateix barri de Les Corts (Carrer Dolors Masferrer i Bosch, 33-35), a les 19.00 h., amb el títol La presó Invisible.
Pot ser una bona oportunitat de trobada per tota aquella gent interessada en difondre i dignificar el record de les dones que van romandre a la presó més poblada de la Barcelona franquista i de fomentar el coneixement existent sobre l’antiga presó i la conveniència de senyalitzar de manera adequada aquest l’indret. Fins al moment només existeix, des de fa pocs anys, una placa escassament visible.
Adjuntem el targetó amb els detalls de la convocatòria. Si voleu més informació sobre la història del centre penitenciari podeu consultar el web www.presodelescorts.org i també consultar el fons del CRAI Biblioteca Pavelló de la República on trobareu nombrós material sobre les preses del franquisme i un acurat estudi sobre aquesta presó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada