divendres, 27 de setembre del 2013

David Fernàndez denuncia que Camacho es manifesti al costat de feixistes els 12 d'octubre


'El passat 12 d'octubre la senyora Camacho era al costat de neonazis amb esvàstiques', diu el diputat de la CUP

VilaWeb  27.09.2013
El PP de Catalunya es manifestarà el 12 d'octubre vinent a la plaça de Catalunya per la unitat d'Espanya, tal com va fer l'any passat. També han anunciat la presència a Barcelona aquell dia els partits i grups feixistes que van assaltar la Generalitat a Madrid durant la Diada. Per això, el departament d'Interior està alerta. Ahir la presidenta del PP català, Alícia Sánchez Camacho, va retreure al conseller Ramon Espadaler que avisés que la ultradreta podia manifestar-se el 12 d'octubre, com si criminalitzés la resta de manifestants.

Què va dir Camacho ahir a migdia?
'No es va produir la manifestació del 2012, la van impulsar vostès, van cridar a la participació vostès, la del 2012, igual que la via independentista. Faran el mateix amb el 12 d’octubre? O haurem d’escoltar declaracions com les del senyor conseller, el senyor Espadaler, que diu que pot haver-hi riscos i línies vermelles de la ultradreta que puguin anar al 12 d’octubre? Què no vam anar les persones lliurement catalans, famílies cíviques, de manera democràtica, a manifestar-nos i a anar a la plaça d’Espanya...? Que no vam anar a la plaça de Catalunya? Vostè ha de titllar això sota la sospita del feixisme des del govern de Catalunya? Vostè per què impulsa a la participació de la diada independentista i, en canvi, posen això altre, quan els altres volem lliurement defensar una altra proposta?

Què va respondre David Fernàndez al vespre?
'El passat 12 d'octubre la senyora Sánchez-Camacho va estar a deu metres de persones condemnades per agressions. Era al costat de militants de Plataforma per Catalunya, al costat de militants neonazis amb esvàstiques i signes del 88, que significa 'Heil Hitler'. Nosaltres mai celebrarem el 12 d'octubre perquè tenim memòria i ens salva la memòria. I el 12 d'octubre es va instaurar el 1940 per ordre del general Franco, 'dia de la raza'. I som un poble internacionalista i solidari, i el dia 12 d'octubre a l'Amèrica Llatina és el dia de la resistència indígena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada