dijous, 3 d’octubre del 2013

Jornades El Prat Ciutat Defensora dels Drets Humans


La ciutat del Prat del Llobregat organitza unes Jornades amb la finalitat de sensibilitzar la població envers la lluita per la defensa dels Drets Humans.

Acte Inici: 02/10/2013 a les 20:00   Final: 10/10/2013 a les 20:00 
 
La ciutat del Prat del Llobregat ha volgut sumar-se al projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans i, per aquest motiu, del dia 2 al 10 d’octubre organitza les Jornades que tenen per títol: El Prat Ciutat Defensora dels Drets Humans.
Al llarg d’aquestes jornades es duran a terme diverses activitats relacionades amb la lluita per la Defensa dels Drets Humans a diversos llocs del món.
En el marc de les jornades es projectaran pel·lícules i documentals envers els nens robats a diferents dictadures i es realitzaran xerrades entorn al dret a la identitat que comptaran amb la participació de diferents persones reconegudes en l’àmbit de la defensa dels drets humans.
També hi haurà un espai per als més petits on es realitzarà un taller infantil sobre Drets Humans i l’acte de cloenda serà una xerrada col·loqui que comptarà amb la presència de tres defensors dels drets humans reconeguts internacionalment i que compartiran la seva experiència amb tots els assistents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada