dissabte, 29 de març del 2014

Petició a Xavier Trias: "Tancament immediat i definitiu del Casal Tramuntana​"


Et sol·licitem que signis aquesta petició adreçada a l'alcalde de Barcelona Xavier Trias:
"Tancament immediat i definitiu del Casal Tramuntana"
 
Només necessites 30 segons:

Aquí tens el link


A través d'aquesta carta sol·licitem el tancament immediat i definitiu del Casal Tramuntana, organització feixista amb domicili al Carrer Independència 333 de la ciutat de Barcelona.
 
Volem manifestar la nostra indignació perquè després de 2 anys d'existència d'aquest centre, i malgrat no disposar de llicència per a actes públics, no només continua obert sinó que promou constantment activitats àmpliament publicitades a la seva pàgina web i xarxes social.
 
El casal Tramuntana és un centre de trobada i reclutament feixista que adopta l'estratègia de passar per un centre esportiu i de lleure. El seu objectiu no és més que el foment i propagació del racisme, el feixisme, la homofòbia i la discriminació i exclusió d'aquelles persones que no entren als seus paràmetres.
 
Aquest centre s'inspira en la Casa Pound italiana, moviment que es proclama seguidor de Mussolini i difusor del “feixisme del segle XXI”, vinculat a episodis de violència i fins i tot assassinats. El vincle del Tramuntana amb els feixistes grecs Alba Daurada és també més que evident. Ilias Kasidiaris, un dels diputats nazis detinguts a Grècia per l’assassinat del cantant i activista Pavlos Fyssas, és el mateix que es va retratar amb un membre del centre Tramuntana.
 
A l'estat espanyol, a més de les més que evidents connexions amb Plataforma per Catalunya, manté una relació fluida amb els reconeguts feixistes Movimiento Social Republicano -MSR-, el sindicat Respuesta Estudiantil o Democracia Nacional.
 
El Tramuntana publica sovint la realització d'activitats de caràcter social, seguint l'exemple d'Alba Dourada: donacions de sang, distribució de joguines entre nens d'hospitals, visites a casals d'avis o recollides d'aliments per a famílies barcelonines. Han creat també la seva marca animalista, IberNatura, amb la qual publiciten una suposada defensa dels animals.
 
Totes elles no són més que accions propagandistes que tenen com a objectiu normalitzar la seva presència a la ciutat i legitimar les seves actuacions mostrant una cara amable que no és la real.
 
Per tot això, ens adrecem a l'alcalde de Barcelona i demanem la seva intervenció activa en el tancament immediat d'aquest centre. La ciutat de Barcelona i les seves institucions no han de permetre per més temps l'existència d'un centre nazi i feixista que contradiu l'esperit de convivència pel qual aposta aquesta ciutat.
 
Si us plau, signa i comparteix la petició

Per signar, fes clic aquí.

Gràcies!    

Unitat contra el Feixisme i el Racisme de Sant Martí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada