diumenge, 10 d’agost del 2014

Organitzen a Blanes un debat sobre Palestina amb connexió en directe des de Gaza

 
Blanesaldia.com 9/8/14
Ahir divendres al bar Matinit de Blanes va tenir lloc una xerrada-debat sobre Palestina organitzada per ICV-EUiA, així com Alternativa Jove i Joves d’Esquerra Verda. L’acte va ser presentat per l’Eloi Espósito, que va fer una introducció explicant breument l’història de la regió per tal d’entendre la situació actual.

Aixó va donar pas a la connexió en directe, via videoconferència, amb l’activista d’Unadikum (Brigadistes Internacionals a Palestina) i militant d’IU Manu Pineda, que va explicar als assistents, de primera mà, la situació que es viu a la franja de Gaza a hores d’ara.
 
Les paraules de l’activista van impressionar en certs moments als assistents, especialment quan explicava situacions viscudes en primera persona o el moment en què va callar a mitja frase perque havia sentit una explosió propera. En acabar la seva explicació, va haver-hi un torn de preguntes que va contestar atentament, tot donant les gràcies als que des d’aquí donen veu i suport a la lluita del poble palestí, tant a les institucions com al carrer.
 
Per finalitzar l’acte, va intervenir la veïna de Blanes Mireia Martínez, que va explicar la seva experiència personal quan va estar un mesos a Palestina, i que també va respondre a les preguntes dels assistents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada