dimecres, 17 de setembre del 2014

Vídeo de Societat Civil Catalana pactant amb els grups nazis a Tarragona

Veure vídeo
A les imatges es veu José Domingo, de SCC i ex-Ciutadans, demanant a un grup de nazis de Democracia Nacional que dissimulin 'per la premsa' i que no entrin a la concentració 'en formació d'esquadra'
 
VilaWeb 14.09.2014
Ha començat a circular un vídeo que permet de veure la complicitat entre els dirigents de SCC i els grups nazis, durant la concentració de Tarragona. S'hi veu José Domingo, ex-diputat de Ciutadans i un dels dirigents de SCC, parlant amb un grup de militants nazis, de Democracia Nacional, que s'acosten a la concentració. Domingo pacta amb ells que no entrin 'en formació' i que dissimulin la seva ideologia.
 
El dirigent de Societat Civil Catalana els demana que li facin el favor de no accedir a la concentració 'en formació d'esquadra', tot afirmant que la premsa espera aquesta imatge.
 
Finalment, després d'una discussió, els nazis accedeixen a fer allò que els diu Domingo, que repeteix unes quantes vegades que els ho demana per evitar una imatge que no volen que tingui la premsa. Acaben donant-se les gràcies abans que els mossos els controlin les motxilles.
 
El vídeo ha estat penjat pel partit Democracia Nacional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada