diumenge, 26 d’abril del 2015

Nova Experiència Centelles

Traducció Estació Collserola
 
Arqueología del Punt de Vista
El pròxim diumenge, 10 de maig tindrà lloc una nova Experiència Centelles. La cita serà a les 10h del matí en la confluència dels carrers Diputació i Llúria.
Experiència Centelles suposa la gran oportunitat d'escudriñar una fotografia ja històrica -per ventura una de les més conegudes d'Agustí Centelles- precisament, en el mateix lloc on aquesta va ser realitzada. Des d'aquest mateix lloc, els assistents podran també escoltar les preguntes que emanen de les fotografies quan són observades en el mateix escenari on van succeir.

Explicarem a més amb la inestimable participació de Sergi Centelles, qui aportarà anècdotes i records del seu pare, el fotògraf Agustí Centelles.

Serà un intens diàleg, en el qual sorgiran molts interrogants: Per què hi havia allí un fotògraf? Què havia succeït? Què estava passant en el moment de prendre les fotos? Què anava a succeir a continuació? Com es va assabentar el fotògraf del que allí havia passat? D'on venia? On va anar després? Quantes fotos va prendre en aquell precís lloc? Quan temps? Hi va haver altres fotògrafs allí? Què succeeix quan arriba un fotògraf a l'escenari d'un conflicto?

Segur que vostès tenen encara moltes més preguntes. No es perdin l'oportunitat de formular-les-hi en un escenari, tan quotidià com singular, en la pròxima Experiència Centelles. Els esperem!

Aquests són les dades:

Data: Diumenge, 10 de maig de 2015

Hora: 10h

Lloc: Cantonada del carrer Diputació amb Llúria, Front nº. 284 (veure mapa).

Durada aproximada: 2h

Preu: 10 euros

Inscripcions:
info@arqueologiadelpuntdevista.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada