dissabte, 16 de maig del 2015

L'AMI envia una carta als ajuntaments recomanant que retirin les estelades dels edificis públics

Estelada a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí
L'entitat defensava fins ara que s'havia de complir la resolució de la junta electoral 'només en els edificis que esdevinguin locals electorals'
 
VilaWeb - ACN 15/6/15
L'Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha enviat una carta als ajuntaments associats recomanant que, tan bon punt els sigui comunicat oficialment, acatin la resolució de la junta electoral espanyola 'només en el cas dels edificis que siguin públics o que esdevinguin locals electorals'. Així doncs, demana ara que també es treguin dels edificis públics quan en el comunicat que l'entitat va emetre ahir feia referència a 'només els edificis que esdevinguin locals electorals'. La carta a la qual ha tingut accés l'ACN també assegura que les estelades tornaran a onejar als ajuntaments associats a l'AMI i als locals municipals un cop finalitzat el període electoral.

En el text de la carta, l'AMI lamenta que s'hagi dictat la resolució de la junta electoral a requeriment 'd'una formació antisobiranista', en referència a Societat Civil Catalana. I recomana que els municipis associats acatin la resolució 'tan bon punt els sigui comunicat oficialment' considerant el principi de 'neutralitat' que ha de regir el període electoral, 'només en el cas dels edificis que siguin públics o que esdevinguin locals electorals'.
 
L'AMI també adverteix que les estelades tornaran a onejar als ajuntaments associats a l'entitat i als locals municipals un cop finalitzat el període electoral i fa una crida als ciutadans que ho desitgin a 'penjar l'estelada als balcons de les seves cases i, de forma especial i intensa, als balcons de les places de totes els pobles i ciutats'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada