dimecres, 4 d’agost de 2010

Agressió Feixista a membres de les JERC de Terrassa1-8-2010 - Davant de l’agressió feixista patida per dos joves de les JERC aquesta tarda a Terrassa per part d’elements neonazis, l’assemblea de les JERC Terrassa acorda:

1. Mostrar la nostra solidaritat amb els companys agredits a causa de la seva condició d’independentistes i socialistes.

2. Les JERC prendran totes les mesures oportunes per tal que els i/o les responsables d’aquesta agressió siguin perseguits i jutjats.

3. Mostrar, una vegada més, el nostre rebuig frontal a qualsevol tipus de violència.

4. El fet que aquesta sigui la tercera agressió física a les JERC en menys d’una setmana demostra la manca d’arguments de la dreta espanyola en particular, i de l’espanyolisme en general, envers la majoria social i demòcrata, que ja avui, defensa la constitució de Catalunya com a estat independent al si d’Europa.

5. Les JERC, el jovent independentista dels Països Catalans, mostra avui la seva determinació més absoluta per a seguir lluitant per una societat més justa, per a eliminar qualsevol tipus d’opressió, per una terra lliure.

Terrassa, Països Catalans, 1 d’agost de 2010