dimarts, 7 d’abril del 2015

El Cineclub Sabadell i Sabadell per la República commemoren el mes republic

Concentració republicana a la plaça Sant Roc, l’any passat, amb motiu de l’abdicació de Joan Carles I. Autor: David B
 
iSabadell.cat 6/4/15
Amb motiu de l’aniversari de la proclamació de la Segona República, el dia 14 d’abril, l’entitat Sabadell per la República i el Cineclub Sabadell emeten dues pel·lícules al voltant d’aquesta temàtica. Així, juntament amb la tradicional reivindicació del carrer de la República i el sopar republicà, Sabadell commemora aquest any aquesta efemèride amb noves activitats.
 
El programa comença aquest mateix dimarts a les 19.30 al Casal Pere Quart amb la projecció de la pel·lícula Las maestras de la República. L’assistència és gratuïta.

Dijous dins la programació del Cineclub Sabadell s’emetrà als cinemes Imperial la pel·lícula El balcón vacío. L’entrada costa cinc euros.
 
Dimarts vinent, 9 d’abril, i coincidint amb el 84è aniversari de la proclamació de la Segona República espanyola membres de l’entitat Sabadell per la República reivindicaran de nou que Sabadell tingui un carrer dedicat a la República. Com és habitual, es canviarà durant una estona, a partir de les 18 hores, el nom del carrer d’Alfons XIII pel de carrer de la República.
 
Els actes acabaran el divendres 17 d’abril a la sala polivalent del parc del Nord on es farà un sopar republicà. Costa 10 euros. Hi haurà un recital de poemes amb Montse Centelles i Felisa Paz i cançons republicanes amb el xilè Mario Faría

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada