dissabte, 30 de juny del 2012

Jornades La Guerra Civil i la construcció de l’Estat franquista: noves aportacions



Memorial Democràtic
Del 2 al 6 de juliol (places exhaurides)
Institut de Ciències de l’Educació (ICE-UAB)
Hospital de Sant Pau
Casa de Convalescència
Sant Antoni M. Claret, 171
Barcelona

Aquesta activitat, que s’inclou en la Universitat d’Estiu de la UAB, s’adreça a professors d’ensenyament secundari. Una desena d’experts oferiran un estat de la qüestió sobre les aportacions més recents en recerca.

Les jornades s’adrecen a professors d’ensenyament secundari i tenen com a objectiu oferir un estat de la qüestió sobre les aportacions més recents en el terreny de la recerca. També es presentaran propostes de treball per a l’ESO i el batxillerat.

L’activitat, coordinada per Carme Molinero i Dolors Quinquer, s’inclou en la Universitat d’Estiu de l’Autònoma de Barcelona. Ha estat organitzada pel CEFID-UAB i per l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE-UAB).

Hi participaran una desena d’experts: Víctor Hurtado (historiador), José Luis Martín Ramos (Universitat Autònoma de Barcelona), Montserrat Duch (Universitat Rovira i Virgili), Manuel Aznar Soler (UAB-CEFID), Ángel Viñas (Universidad Complutense de Madrid), Fernando Hernández (Universidad Autónoma de Madrid i IES Jimena Menéndez Pidal de Fuenlabrada), Gemma Tribó (Universitat de Barcelona), Maria Campillo (UAB-CEFID), Francesc Vilanova (UAB-CEFID), Pere Ysàs (UAB-CEFID) i Xosé Manuel Núñez Seixas (Universidade de Santiago de Compostela).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada