dijous, 5 de maig del 2011

I Marxa maqui en el Parc de Collserola dedicat a Josep Lluís i Facerias

 
Foto Històries de Barcelona
Pla de las Madres de la Plaza de Mayo (Nou Barris)

Places limitades a 35 persones amb reserva prèvia
      Consorci del Parc de Collserola, tlf:  932.803.552     

Organitzada per Voluntaris Collserola
Sortirem de Montbau L3, a les 8:30 del diumenge 8 de maig i arribarem cap a les 15h.  a Sant Cugat, Ferrocarrils de la Generalitat. Passant per Montabu, Font de la Cabra, Turó de Sant Cebrià, Vistarica, Sant Medir, Can Janer, Sol i aire, baixant a prop del Mas del Bosch, i baixant cap a la Vall de Sant Vicenç de Bosc, Pi del Xandri i Sant Cugat. Uns 17 kilometres mes o menys.

Intervencions sobre Josep Lluis i Facerias a càrrec dels Voluntaris Collserola, un professor de la UB i Mª José Barreiro familiar d'afussellats pel franquisme.

RTVE A la carta
Els maquis a Catalunya 16/7/09
Docudrama de l'any 1988 en què s'explicava l'origen, desenvolupament i aniquilació d'aquells homes que van optar per la lluita armada com a protesta contra el règim franquista. Dirigida i realitzada per Jaume Serra

2 comentaris:

  1. Molt interessant!!!

    M'agradaria participar pero pero el diumenge 8 de maig no puc.

    Es pot organitzar un altre diumenge?
    Amb qui cal parlar?

    ResponElimina
  2. Al tlf. del Consorci del Parc de Collserola 932.803.552
    o del meu mail que trobaràs en la pestanya "contacte" aquesta és la primera que es fa, i he estat convidada a participar amb una intervenció durant el recorregut, la meva intervenció la dedicaré a la situació de No reconeixement legal del maquis,les reivindicacions i lluites pels seus drets que mantenen en l'actualitat. També haurà altres intervencions durant el recorregut a càrrec d'un historiador i per part de l'organització.

    Gràcies pel teu interès Carles

    MJBarreiroLG

    ResponElimina