dimecres, 19 de març del 2014

Cicle de xerrades: Recuperant la memòria de la transició

 
AssembleaLlibertària UB-Raval
Aquest 14 de Març es compleixen 36 anys de l'assassinat d'Agustin Rueda Sierra, pres que va participar com a militant llibertari de les lluites a les presons, organitzades al voltant de la COPEL (Coordinadora de Presxs en lluita).

Des de l'AssembleaLlibertària UB-Raval volem dedicar el mes de Març a la seva memòria, re...cordant així una lluita enfocada a la dignitat i al seguiment d'uns ideals. Recuperant també així la memòria recent d'un període com és el de l'anomenada transició.

Des del 10 de Març fins al 28 de Març podrem gaudir de l'exposició que ens ha facilitat el col·lectiu "Amics d'Agustin Rueda" al segon pis de la Facultat de Geografia i Història i Filosofia (C/Montalegre 6) de la Universitat de Barcelona.
Al llarg d'aquest mes es realitzaran una serie de xerrades i activitats temàtiques per poder aprendre entre totes i per rescatar alguns fets que de vegades sembla que no interessa que es coneixin.

Vam començar el cicle el 10 de març amb una xerrada sobre el cas de l'assassinat de l'Agustín.

La segona xerrada serà el dia 19 de Març a les 16 h (Aula 207) a la Facultat de Geografia i Història i Filosofia de la UB:
-RECUPERANT LA MEMÒRIA DE LA TRANSICIÓ: DE LA DICTADURA A LA MONARQUIA. LA INFILTRACIÓ POLICIAL AHIR I AVUI. DES DEL "CAS SCALA" FINS AL MOVIMENT D'INSUBMISSIÓ I EL CESICAT


Anirem publicant les següents activitats!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada