dijous, 30 d’octubre del 2014

El PP convida una persona vinculada al Casal Tramuntana a la tribuna del Parlament

El parlament prohibeix l'entrada al convidat del PP que va fer la salutació feixista
Foto VilaWeb
Crits de 'Viva España!' i la salutació feixista durant la sessió de control a la cambra catalana
  
Directa.cat 29/10/2014       
Sessió de control peculiar al Parlament de Catalunya. La presidenta de la cambra, Núria de Gispert, ha expulsat sis persones que estaven a la tribuna de convidats i que es dedicaven a aplaudir i a cridar cada cop que intervenien els diputats del PP o C's. De Gispert els ha cridat a l'ordre un parell de vegades, fins que les ha expulsat, moment en què un dels individus ha alçat el braç fent la salutació feixista, mentre que la resta proferia el crit de “Viva España”. Segons informa Nació Digital, la diputada del PP Maria José García Cuevas ha estat qui les ha convidat a la tribuna de convidats. Entre les expulsades, hi ha almenys un militant del PP, una dirigent de l'ultradretà Vox i un integrant de l'espanyolista Movimiento del 12 de Octubre.
 
La dirigent de Vox, el partit impulsat per Alejo Vidal-Quadras poc abans de les eleccions europees del maig, era Ariadna Hernández, líder de la formació a Barcelona. Hernández està també vinculada al neofeixista Casal Tramuntana, tal com va revelar la Directa fa uns mesos. Antiga assessora del PP a Sant Cugat del Vallès, Hernández està molt unida a Alberto Sánchez, regidor de la xenòfoba Plataforma per Catalunya a l'Hospitalet del Llobregat i impulsor del Tramuntana. Tot i que la dirigent de Vox no formaria part del Tramuntana sí que ha assistit, a banda de participar en algunes de les activitats lúdiques que promou, com excursions.
 
Els altres assistents reconeguts són Francisco Ribas, que és el futur cap de llista del PP al municipi de Tona (Osona), a banda de promotor de l'Asamblea por una Escuela Bilingüe de Cataluña; i Miguel Bosch, integrant del Movimiento del 12 de Octubre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada