divendres, 18 de juny de 2010

Dotzena concentració per la Veritat, la Justícia i la Reparació74 anys d’impunitat, 74 anys sense justícia. Impunitat per als botxins feixistes, manca de justícia per a les seves víctimes. Molts anys d’espera i pocs anys per a oblidar tant horror. Massa temps ignorant el dolor de centenars de milers i milers de ciutadans i ciutadanes, dels seus fills i néts.

Continuem denunciant que els assassinats comesos, les tortures i tota la resta de violacions dels drets humans dutes a terme durant la dictadura feixista espanyola i l’amnèsica monàrquica transició, constitueixen delictes de lesa humanitat i com a tals són imprescriptibles. Continuem demanant Veritat, Justícia i Reparació per a totes les víctimes del franquisme i l’anul·lació de tots els judicis dels il·legals i repressors tribunals de la dictadura amb les seves condemnes il·legals.

Els defensors de la legalitat democràtica republicana, els antifeixistes que van plantar cara al feixisme espanyol i europeu i totes les víctimes que van patir d’una manera o una altra la repressió de l’aparell torturador i espoliador de la dictadura de l’assassí Franco es mereixen que continuem demanant Justícia.

Per ells i per nosaltres no deixarem de denunciar aquesta situació vergonyosa de desempar, de reivindicar la defensa dels drets de totes les víctimes del franquisme i d’exigir justícia perquè d’una vegada es tanqui el paraigües d’impunitat que ha protegit els feixistes d’ahir i els seus hereus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada