dimarts, 29 de juny del 2010

Tots i totes a la manifestació del 30 del juny contra les retallades del gobern de Zapatero - Resistència Antifeixista


El 30 d'aquest mes (dimecres) CC.OO i UGT han convocat una manifestació a les 18:30h a la plaça Urquinaona de Barcelona en contra de les retallades del Gobern social feixista del Zapatero. Al final, acaben per treure's la careta social i amistosa per acabar defensant els drets dels empresaris. On esta ara el "talante" del Sr. Zapatero?

Els ciutadans de Catalunya tenim molt que dir en aquesta situació tan especial. Estem cansats de tantes mentides per part dels polítics, estem cansats de que sempre tinguem que pagar els treballadors els abusos dels empresaris i demés calanya. El futur de la juventut de Catalunya trontolla cada vegada que el Gobern del Sr. Zapatero fa una retallada al seu futur.

Des de Resistència Antifeixista us invitem a participar en el bloc republicà que es farà, junt amb altres associacions republicanes, per el dimecres dia 30 de juny. Porteu les vostres banderes republicanes perquè la gent vegi que som milers de treballadors republicans que diem... PROU a les retallades del Gobern servil de la patronal.

Visca la república dels treballadors!!!!


Us convoquem a tots i totes a les 18:00h davant del quiosc d'Urquinaona amb les vostres banderes republicanes.

Salut i força!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada