dilluns, 4 de juliol del 2011

Tot recordant un periodista compromès

Josep Maria Huertas Claveria



25/06/11 - Girona - J.C.L
Girona El Col·legi de Periodistes ret homenatge a Huertas Claveria

El Col·legi de Periodistes de Girona proposa un recorregut per la vida del periodista Josep Maria Huertas Claveria, i en subratlla el seu compromís ètic a favor de la llibertat d'expressió a través d'una exposició que porta per títol Josep Maria Huertas Claveria: passió, compromís, honradesa.

La mostra, que es pot visitar fins al 29 de juliol a la seu del Col·legi (carrer Nou del Teatre, 1, 2n 1a, de Girona), ret homenatge a aquest periodista barceloní, que ha deixat la seva empremta en molts i diversos àmbits.

Josep Maria Huertas Claveria (1939-2007) va treballar a diferents diaris i revistes, també va exercir una reconeguda tasca al capdavant del Col·legi de Periodistes de Catalunya i va deixar empremta en molts professionals dels mitjans de comunicació.

La mostra no s'oblida de cap d'aquests àmbits i tampoc del seu pas per la presó ni de les seves aficions per la lectura, el cinema o la fotografia. S'hi inclouen testimonis, paraules i articles de persones que el van conèixer. Tots subratllen la personalitat oberta i compromesa del periodista i la seva actitud honesta i valenta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada