dissabte, 1 de setembre del 2012

Convocatòria de reunió informativa sobre la Querella argentina a càrrec d’Ana Messutti, membre de l’equip de advocats del querellants

 
Lloc: La Masia de la Guineueta 
Plaça Can'Ensenya nº 4, 08031 Barcelona
Data: Divendres 5 d'octubre a les 19.30h.

MJBarreiroLG 1/9/12
Com ja alguns de vosaltres sabeu vaig decidit ser querellant en la causa argentina contra els crims franquistes. Una de les advocades argentinas de l'equip que formen aquesta querella Ana Messutti  estarà encantat de tornar a Barcelona per poder informar el més ampli espectre d'afectats de tot Catalunya.
Puc avançar-vos l'oportunitat que representa aquesta querella que és impossible es realitzi en l'estat espanyol, per motius més que obvis, també la importància que sigui una veritable causa general que ens reuna a tots. En aquesta querella entra tot tipus de crimenes des de 1936 a 1977, assassinats, confiscacions de béns, tortures, robatori de nens, treball esclau, condemnes a la presó, etc. etc.
Solament us demano acudir a la reunió, conèixer la importància i informar-vos de l'envergadura d'aquesta querella. Espero no us deixeu portar per comentaris de tercers. Tots hem d'aportar el nostre òbol encara que sigui escoltant i informar-nos de primera mà, aquest equip de treball ho fan de forma altruista ja solament per això crec mereix ser escoltat i si és possible donat suport des d'una àmplia xarxa d’entitats socials.
La capacitat de resposta des de Catalunya la situessin on li correspon a nivell de DDHH en quant als crims del franquismo.
La forma de participar en la Querella és de diverses maneres:
-Per a víctimes i familiars com a Querellants
-Per a persones sense vincle familiar sense necessitat d'aportar documentació com Denunciants (o coneixedors d'uns fets delictius) i,
-Per a persones i entitats que vulguin Adherir-se donant suport a la nostra querella i denúncies (aqui us necessitem a tots)
Prec confirmeis el vostre interès a assistir a aquesta reunió.
Que Ana Messutti torni a Barcelona depèn de l'interès que tots vosaltres tingueu
Espero la vostra confirmació. I ara més que mai lluitem per aquests principis de DDHH tan utilitzats últimament que són per la Veritat, Justícia i Reparació de les víctimes del feixisme espanyol.
 
Us esperem!!!
 
Aquesta convocatòria engloba el més ampli espectre democràtic ideològic, espero ningú s'exclogui. El lloc de la reunió informativa es comuniqués amb antelació suficient juntament amb la data i hora.
 
Salut i Poder Popular
 
MJBarreiroLG
Familiar d’afusellats
 
Aquesta iniciativa és independent a la qual esteu tots convidats
Entrada lliure

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada