divendres, 16 d’agost del 2013

Recerca en Catalunya de la família de Cándido i José Carrasco Sánchez

Un dels restes (nombre 15) exhumats en la parcel·la en la qual van ser enterrats 151 presos de l'antiga presó de Valdenoceda (Bur4gos)
Traducció Estació Collserola

Agrupación de Familiares y Amigos de Represaliados en Valdenoceda 16/8/13
Busquem a Catalunya a la família de CÁNDIDO i de JOSÉ CARRASCO SÁNCHEZ. Són fills de JOSÉ CARRASCO VALIÑO, natural de Campillo de Llerena (Badajoz) però veí de Picón i casat en Picón (Ciudad Real). Va casar amb Francisca Sánchez Gallego i va tenir dos fills, CÁNDIDO i JOSÉ.

JOSÉ CARRASCO VALIÑO va néixer el 6 de maig de 1908. Era jornaler. Va ser fet presoner el 28 d'octubre de 1939 i traslladat a la presó de Valdenoceda (Burgos) el 26 de setembre de 1940. Va morir en aquella presó el 7 d'agost de 1942, fa ara 71 anys. Les restes de José Carrasco Valiño tenen identificació osteológica. 

Segons ens diuen en el poble, al conèixer la seva mort, la seva dona Francisca, es va traslladar a alguna població propera a Barcelona amb els seus fills, Cándido i José. Localitzar a un familiar ens ajudaria a realitzar la prova de ADN a les restes i confirmar al 100% la seva identitat. 

Us demanem ajuda, especialment als quals viviu a Catalunya. 
Moltes gràcies 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada