dilluns, 21 d’abril del 2014

Guàrdies civils i neonazis coincideixen a la processó de “legionaris” de Divendres Sant a Badia del Vallès


El blog d'en Bertran Cazorla 19/4/14
La Hermandad de Antiguos Caballeros Legionarios de Barcelona ha desfilat de nou aquesta Setmana Santa a algunes poblacions catalanes: aquest Divendres Sant ho va fer a Badia del Vallès. La presència dels legionaris veterans en la processó en aquella localitat, organitzada per la confraria local que els va convidar, va atraure diversos ultres a Badia. Van coincidir en la processó amb guàrdies civils de l’aquarterament que aquest cos de policia militar té a Badia.

Feia quatre anys que la Hermandad de Antiguos Legionarios no acudia a Badia, però enguany no tenen l’agenda tan plena: després de les polèmiques d’altres anys, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes va acordar en un ple municipal que no es convidés la legió a la Setmana Santa local, i a Sant Boi una altra confraria va decidir prescindir també de la seva presència.

A Badia, en canvi, els legionaris veterans van poder sortir en processó. Aquesta Hermandad de Antiguos Caballeros Legionarios assegura que ja va sortir en processó Dijous Sant a l’Hospitalet, i que Dissabte Sant ho farà a Palafolls. A Sabadell, Divendres Sant va participar en una processó una altra germandat de legionaris veterans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada