dilluns, 15 de setembre del 2014

Fernández Díaz diu que no detindrà ningú per les amenaces del PP del Masnou a Mas per Twitter

 
El govern ha anunciat avui que portaria el cas als tribunals
 
VilaWeb 15.09.2014 
El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha descartat actuar contra el PP del Masnou pels piulets en què amenaçava el president Artur Mas a Twitter amb vuit armes diferents. Segons Fernández Díaz, les amenaces del PP 'no són amenaces terroristes' i ha recordat des de Washington que el responsable de les amenaces havia demanat perdó'. 

El govern català ja ha anunciat que portaria als tribunals l'amenaça del PP del Masnou, una amenaça que esdevé 'triplement greu' i 'inquietant' tenint en compte que darrere hi ha el PP, el partit que govern a l'estat espanyol, ha dit el portaveu Francesc Homs. 
 
En la roda de premsa posterior al consell executiu, Homs ha demanat al PP que prengui mesures i ha avançat que a nivell judicial la Generalitat 'no es quedarà indiferent'. De fet, els serveis jurídics estan estudiant quina és la millor fórmula per portar-ho als tribunals.
 
Homs ha assenyalat que 'les coses no passen perquè sí' i, en aquest sentit, ha afirmat que aquesta situació ha estat propiciada pel 'caldo de cultiu' que han generat els discursos de diferents dirigents del PP.

Per la seva banda, el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha assenyalat que el piulet del PP del Masnou 'infringeix l'article 169.1 del codi penal' i que el govern prendrà per aquets motiu 'les decisions que s'escaiguin'. En una atenció als mitjans al Complex Central de Sabadell, Espadaler ha explicat que aquest mateix diumenge va demanar un informe als Mossos sobre la publicació del piulet.
 
El PP dóna per tancada la polèmica
El portaveu del PP, Enric Millo, atribueix aquests fets a un 'error' i ha tret responsabilitat al partit i a la persona que va fer la 'repiulada', assegurant que el missatge 'no té res a veure amb el nostre posicionament'. Millo ha lamentat, però, la 'hipocresia' per la magnitud adquirida en aquest incident, quan s'han deixat de banda altres qüestions com l'agressió que va patir una membre de Noves Generacions a Tarragona durant la Diada o 'l'afusellament' simulat a un regidor del PP a Cardedeu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada