diumenge, 11 d’octubre del 2015

Quatre cartells i un adhesiu gratis amb l'ARA, en record de Lluís Companys


Aquest diumenge el diari rememora l'afusellament del president de la Generalitat amb un diari especial

ARA Barcelona  09/10/2015
A les portes del 75 aniversari de l’afusellament del president Companys, aquest diumenge dediquem el diari a recordar i analitzar la seva figura i iniciem una sèrie de quatre cartells d’homenatge que el lector rebrà gratuïtament.

El primer reprodueix el poema que li va dedicar Pablo Neruda, el segon recorda el Companys solidari amb el poble de Madrid assetjat per Franco, i els dos últims la seva tràgica mort.

El dia de l’efemèride, dijous 15, l’ARA inclourà un adhesiu commemoratiu.

L’ARA recordarà la figura de Lluís Companys fins dijous que ve, 15 d’octubre, data del 75è aniversari del seu afusellament a Montjuïc pel règim franquista.

El dossier de diumenge
El dossier especial, realitzat amb la col·laboració d’historiadors com Manel Risques, Arnau González, Josep Cruanyes, Xavier Domènech, Joaquim Aloy i Josep M. Figueres, consistirà en un retrat polièdric sobre la personalitat i trajectòria del que va ser president de la Generalitat republicana, una figura tant admirada com en determinats moments controvertida. A més, aquell dia tot el diari estarà puntejat de frases cèlebres seves a través de les quals el lector coneixerà l’evolució del seu ideari.

Debat sobre Companys
El dijous 15 al vespre, l’ARA organitzarà un acte al CCCB, amb la col·laboració de l’empresa Moritz, en què Antoni Bassas moderarà un debat sobre Companys amb la participació de Joan B. Culla i altres personalitats.

A la web hi trobareu tots els continguts adaptats al suport digital i, el dia 15, recordarem Companys amb un toc especial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada