diumenge, 7 d’agost del 2011

Entitats contra el racisme de Catalunya acusen a la justícia espanyola de tebiesa amb PxC


La fiscalia contra els delictes d'odi i discriminació va rebre l'any passat 171 denúncies dels Mossos d'Esquadra i va obrir 69 procediments judicials.
Les F.S.E de la C.A.V, mai en la seva història, han actuat contra ningun grup nazi-feixista espanyol

Sare Antifaxista, Vic Paisos Catalans 6/8/11

SOS Racisme i el Col·lectiu Ronda alerten contra les arengues xenòfobes del partit i demanen més actuacions de la fiscalia espanyola.

Un pamflet que va distribuir PxC a Sant Adrià de Besòs, deixo perles com:

Els musulmans reben "ajudes per a obtenir medicaments gratis", són contractats "abans que els autòctons", "no paguen impostos" i es queden amb les "beques" escolars, etc...

L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs ha dut el cas a la fiscalia.

El Col·lectiu Ronda té oberta una batalla legal contra el partit xenòfob per repartir pamflets a Mataró en les eleccions municipals.

En Vic té el PxC un procés judicial iniciat en 2007 el judici del qual està previst que se celebri aviat. El fiscal demana un any i mig de presó para Anglada i per a Juan Carlos Fuentes, exconcejal del seu partit a Vic, per repartir uns pasquins que incitaven a la discriminació del col·lectiu magrebí.

Una llei que no interessa que es compleixi...

L'article nº 510 del Codi Penal (que castiga als quals provoquen "la discriminació, odi o la violència" contra determinats col·lectius) i la llei de partits, no són aplicades a l'entramat nazi-feixista espanyol.

El despropòsit és majúscul en Hegoalde. En la C.A.V les seves F.S.I, mai en la seva història, han actuat contra cap grup nazi-feixista espanyol, arribant a negar la seva existència el seu màxim responsable A. Llauris, just enmig d'una ofensiva ultra en forma de pintades i amenaces a la comunitat islàmica i a càrrecs publicos, i atacs a monuments de la memòria.

En Nafarroa les F.S.E, van actuar després de molts anys d'atac, accions i amenaces, contra la ultima organizacion apareguda en l'escena ultra de Nafarroa 'falange y tradicion' (solament per l'alarma social i mediatica creada). A dia d'avui, els seus membres estan lliures i el seu judici no arriba.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada