dilluns, 6 d’abril del 2015

Desfilada de legionaris filofranquistes a L'Hospitalet de Llobregat

L'Hospitalet de Llobregat.
El Divendres Sant, van desfilar i van protestar per no haver-ho pogut fer en altres municipis catalans
 
Malgrat les prohibicions de desfilar en ciutats catalanes com Palafolls o Badia del Vallès, els legionaris espanyols han tornat a exhibir-se aquesta Setmana Santa, concretament a L'Hospitalet de Llobregat.
 
Ahir, Divendres Sant, la Germandat dels Antics Cavallers Legionaris de Barcelona, vestits tots amb l'uniforme militar i duent els seus característics estendards, es va manifestar i va desfilar en aquesta ciutat per protestar per haver estat expulsats de processons en què van participar l'any passat. En l'acte a L'Hospitalet hi va haver crits de 'visca la legió' i de 'visca Espanya'.
 
L'any passat Sant Pere de Ribes i Mataró ja es van desempallegar dels legionaris en les processons de Divendres Sant, però a Palafolls i a Badia del Vallès encara van desfilar. A Palafolls el batlle no els va autoritzar la desfilada i a Badia del Vallès, que el maig de l'any passat es va declarar ciutat per la pau, no els han convidat. Només a Terrassa van poder fer una petita exhibició el passat Diumenge de Rams, emparats per l’entitat Flamencología, informa La Directa.
 
Aquesta germandat fou condecorada ara fa tres anys per la Fundación Francisco Franco, atorgant-li el títol de membre d'honor.
 
Aquest vídeo és de la desfilada d'ahir a L'Hospitalet de Llobregat:
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada