dijous, 20 de maig del 2010

Aprovació moció suport investigació crims del Franquisme‏

L’ Ateneu Republicà de Catalunya celebra l’acord adoptat pel Ple de l’Ajuntament de Badalona en la sessió ordinària celebrada el dia 27 d’abril de 2010, en relació a donar suport a la investigació dels crims del Franquisme.

Aquest acord recollia els seguents punts:

1-Mostrar la solidaritat i el suport al jutge Baltasar Garzón,davant la campanya d’ assetjament que està patint,pel fet d’haver intentat aplicar la legislació internacional de crims contra la humanitat als crims de franquisme.

2-Manifestar el rebuig al fet que qualsevol persona pugui ser jutjada per intentar aplicar la legislació internacional de crims contra la humanitat als crims del franquisme.

3-Exigir que les victimes del franquisme que van instar l’inici del procediment judicial obert pels crims del franquisme puguin ser part en el procediment judicial contra el jutge Baltasar Garzón en el Tribunal suprem.

4-Donar trasllat d’aquests acords a tots els grups politics amb representació al Parlament de Catalunya,al Govern de la Generalitat, al Parlament de Catalunya,al Govern Espanyol,al Congrés i Senat espanyols,al CGPJ i a les associacions de jutges i fiscals de Catalunya i l’ Estat i a les entitats de Badalona.

Ateneu Republicà de Catalunya
www.ateneurepublica.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada