dissabte, 14 d’abril del 2012

Documental sobre mestres a la comarca del Vallès oriental durant la transició

Roda de premsa i presentació del documental “Crònica de lluites i esperances” El camí cap a una nova escola pública a la comarca durant la transició

DIA: Dimecres 25 d’abril de 2012
HORA: 19 hores.
LLOC: Sala d’actes del Museu de Granollers

El proper dimecres 25 d’abril tindrà lloc la presentació del documental “Crònica de lluites i esperances” –El camí cap a una nova escola pública a la comarca durant la transició-a la Sala d’actes del Museu de Granollers.

“Crònica de lluites i esperances” és un nou documental dirigit pel reconegut documentalista granollerí Agustí Coromines que repassa i ens apropa uns moments històrics i uns anys de treball, de lluites i també esperances de molts mestres i educadors per aconseguir una educació millor a la nostra comarca.

El documental, estructurat en dos capítols, compte amb unes valuoses imatges d’arxiu i amb entrevistes als principals protagonistes de tots aquells moviments pedagògics.

“Crònica de lluites i esperances” és un documental produït per Metròpoli Vídeo Film, Vallès Oriental Televisió i l’ Associació Amics de l’ Arxiu de la Memòria Popular de la Roca del Vallès.

VOTV emetrà els dos capítols d’aquest documental el proper dimecres dia 1 de maig a la 8 del vespre i prèviament s’emetrà un programa especial amb entrevistes al director i alguns dels seus protagonistes.

La presentació d’aquest acte anirà a càrrec d’Albert Jordana, director de VOTV amb l’assistència d’Agustí Coromines, director del documental, el president de l’ Associació Amics de l’Arxiu de la Memòria Popular i alguns dels protagonistes del documental.

Durant la presentació es farà una projecció del primer capítol de “Crònica de lluites i esperances”

Aquesta presentació està oberta al públic en general.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada